چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

لبنان: تعیین مرز به معنای عادی سازی روابط با اسرائیل نیست

لبنان: تعیین مرز به معنای عادی سازی روابط با اسرائیل نیست الیاس بوصعب نایب رییس پارلمان لبنان چهارشنبه شب اعلام کرد که توافق بر سر تعیین مرز دریایی میان لبنان و اسرائیل به معنای عادی سازی روابط با تل آویو نیست.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۴ - ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 12
کد خبر: ۱۵۴۳۴۱

به گزارش راهبرد معاصر بوصعب به شبکه "الجزیره" قطر گفت که مذاکرات تعیین مرز دریایی بسیار سخت بود و ما به ارعاب رسانه‌ای [رژیم صهیونیستی] توجهی نمی‌کنیم.

وی افزود: به تشدید تنش و ارعاب اطلاع رسانی اسرائیل در طول مذاکرات تعیین مرز دریایی توجهی نکردیم.

بوصعب تصریح کرد: آنچه محقق شد یک دست آورد است، اما توافق تعیین مرز دریایی با اسرائیل به معنای عادی سازی روابط با آن نیست.

وی گفت:لبنان دارای منافعی درجهت حفظ امنیت و آرامش برای استخراج گاز است.

بوصعب دوشنبه شب نیز اعلام کرد که توافق تعیین مرز دریایی میان لبنان و اسرائیل نزدیک است.

وی گفت که آموس هوکشتاین میانجی آمریکایی به راه حل و تفاهمی رسید که هر دو طرف لبنانی و صهیونیستی را راضی می‌کند.

بوصعب با بیان اینکه بررسی پیشنهاد آمریکا در پرونده ترسیم مرزهای دریایی برعهده رئیس جمهور لبنان است، تاکید کرد: پیشنهاد آمریکا برای ترسیم مرز دریایی یک توافقنامه یا معاهده با اسرائیل نیست.

نائب رئیس پارلمان لبنان خاطرنشان کرد که لبنان به تمام سهم خود از میدان گازی "قانا" دست یافت و تمام ملاحظات این کشور اجرا شد.

بوصعب تاکید کرد، پذیرش نهایی پیشنهاد آمریکا به تصمیم رئیس جمهور، نخست وزیر و رئیس پارلمان لبنان باز می‌گردد.

کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه با حضور نخست‌وزیر موقت این رژیم تشکیل و پیش‌نویس توافق ترسیم مرز دریایی میان فلسطین اشغالی و لبنان را تایید کرد.

یائیر لاپید، نفتالی بنت نخست وزیر پیشین بنی گانتس وزیر جنگ، گیدون سعر وزیر دادگستری، آویگدور لیبرمن وزیر دارایی، کارین الحرار وزیر انرژی و برخی وزیران دیگر در نشست کابینه امنیتی در این باره حضور داشتند.

پیش از تایید پیش نویس توافق ترسیم مرز دریایی با لبنان توسط اعضای کابینه امنیتی، کابینه فراگیر نیز امروز آن را برای تایید اولیه بررسی خواهد کرد تا اینکه دو هفته دیگر تصویب نهایی شود.

پیش از این جبران باسیل رهبر جریان آزاد ملی لبنان در گفت وگو با شبکه تلویزیونی "ال. بی. سی" لبنان، گفت: حزب‌الله معادله قدرت را (در پرونده ترسیم مرزها به رژیم اسرائیل) تحمیل کرد و لبنان در مساله ترسیم مرزهای دریایی به مطالبات خود دست یافت و اکنون تنها یک گام مانده است. جایگزین توافق، جنگ خواهد بود.

یک مقام آمریکایی بلندپایه پیشتر از تحویل نسخه نهایی پیش‌نویس پیشنهادی توافق این کشور در پرونده ترسیم مرزهای دریایی میان لبنان و فلسطین اشغالی، به بیروت و رژیم صهیونیستی خبر داده بود.

این مقام آمریکایی تاکید کرده بود: ما خیلی به امضای توافق نزدیک هستیم./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار